Kualitas anu urang budaya

1.10 taun pangalaman dina desain sareng pamekaran.
2. Sadaya produk anu ngarobih sareng pamariksaan lingkungan.
3.Adat maju alat ngadamel kapang sareng mitra produksi kapang.
4. MOQ panghandapna sareng harga pabrik.
5. sampurna per-jasa ka saatos-jasa.

Quality is our culture

Wilujeng sumping
nganjang ka pabrik urang

Kami produsén propésional.
Langkung ti 10 taun produksi sareng pamekaran pangalaman sareng tim

Welcome to visit our factory

Tentang Kami

Yiwu Erjiao Trading Co., Ltd. perenahna di Kota Jinhua, daérah metropolitan kaopat panggedéna di Propinsi Zhejiang, sareng Jinhua ayana di nomer 16, Waidaling, Daling Village, Yisanli Street, Yiwu City. Kami salawasna nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé sareng dukungan téknis, jasa saatos penjualan, perusahaan utamina ngiringan ngolah: asesoris pakean, aksesoris pangeboran garis, bor baris plastik. Salami 12 taun ka pengker, urang parantos nuturkeun prinsip iman anu saé…