Tentang Kami

16e4ba54

Yiwu Erjiao Trading Co., Ltd. perenahna di Kota Jinhua, daérah metropolitan kaopat panggedéna di Propinsi Zhejiang, sareng Jinhua ayana di nomer 16, Waidaling, Daling Village, Yisanli Street, Yiwu City. Kami salawasna nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé sareng dukungan téknis, jasa saatos penjualan, perusahaan utamina ngiringan ngolah: asesoris pakean, aksesoris pangeboran garis, bor baris plastik. Salami 12 taun ka pengker, urang parantos nuturkeun prinsip manajemén iman anu saé sareng kualitas anu luhur. Kami nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa anu saé pikeun palanggan sareng ditampi di industri.