Kualitas Anu langkung Saé Transparan Ss12 Ss8 Danding Ku Halaman Hotsale Trimérasi Garment Dekorasi Potong Plastik Rhinestone Ranté

Pedaran pondok:

Ihtisar Rincian Gancang Tipe Produk: Bahan Rhinestones: Kaca, Kaca Rhinestone sareng Bentuk Plastik: Rhinestones Buleud: Téknik Loose Rhinestones: Cetakan injeksi, teu ditangtoskeun, gaya teu ditangtoskeun: Flatback Use: Sapatu, Kantong, Garment, Tempat Asal-Usul séjén: Cina (Daratan ) Nami Merek: Nomer Modél Zhuyi: SS6, SS8, SS12 Nami Produk: Palastik Berlian Imitasi Ngadaptarkeun Pamakéan: Sapatu Garment Kantong Kaos MOQ: 1600 méter per warna, upami kuring gaduh saham, 1 kartu ...


Detil Produk

Produk Tag

Ihtisar
Detil Gancang
Tipe Produk:
Rhinestones
Bahan:
Kaca, Kaca Rhinestone sareng Plastik
Wangun:
Babak
Jenis Rhinestones:
Rhinestones Leupas
Technics:
Nyetak suntik, teu ditangtoskeun, teu ditangtoskeun
Gaya:
Flatback
Anggo:
Sapatu, Kantong, Baju, Anu sanésna
Tempat Asalna:
Cina (Daratan)
Ngaran mérek:
Zhuyi
Jumlah modél:
SS6, SS8, SS12
Ngaran Produk:
Banding Rhinestone Plastik
Pamakéan:
Kaos Sapatu Garment Kaos
MOQ:
1600 yard per warna, upami kuring gaduh saham, 1 kartu henteu kunanaon.
Sertipikat:
ISO
Paking:
Kartu 10 yard, 50 yard gulung, 100 yard gulung
Pamayaran:
Jaminan Perdagangan
Waktos pangiriman:
7-15 Dinten damel
Warna:
Langkung ti 300 Warna
Ngaran Produk:
Hotsale motong hiasan Garment Potong Plastik Rhinestone Ranté

Pasokan Kamampuhan
Pasokan Kamampuhan:
2000000 yard / yard per Minggu
Pembungkusan & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Kartu 10 méter. Ngagugulung 50 yard. Gulung 100 yard.
Palabuhan
Yiwu
Waktos prosés :
Jumlah (yard) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 10 Pikeun disawalakeun

Kualitas Anu langkung Saé Transparan Ss12 Ss8 Danding Ku Halaman Hotsale Trimérasi Garment Dekorasi Potong Plastik Rhinestone Ranté

Kualitas Anu langkung Saé Transparan Ss12 Ss8 Danding Ku Halaman Hotsale Trimérasi Garment Dekorasi Potong Plastik Rhinestone Ranté

Panjelasan Produk
Ngaran Produk      Grosir yiwu pabrik SS8 rhinestone cup ranté pakéan kawinan bridal lawon motong
Kecap konci     motong lawon
Modél No.     MJA134
Matrial & Ukuran     Kacamata Rhinestones + Ranté Piala Olastis, SS6 / SS8 / SS10 / SS12, jsb.
Kelir     Salaku pamundut Palanggan
Jenis     Rhinestones Ranté Piala
MOQ    1600 yard per warna
Sampel     Nyayogikeun Sampel Gratis
Pangiriman Times     Upami ngan ukur sampel, bakal dikirim dina 2 ~ 3hari, Upami khusus, gumantung kana Orde Rhinestone
Pamayaran     L / C, T / T, Wester union, Moneygram, Paypal, jsb.
Rincian Nembongkeun

Warna Ranté Pilih

 

Pabrik kami

 

FAQ

A. Saha urang?

 

Kami Pabrik Asesoris Perhiasan Yiwu City Zhuyi, Pabrik Asesoris Garment anu propésional, gaduh langkung ti 20 taun pangalaman pikeun Garment Ment, anjeun ngan ukur kedah ngirimkeun pamundut anjeun, urang tiasa ngalakukeun conto salaku pamundut anjeun dina waktos anu singget, emas kami: Sangkan Baju Anjeun Langkung Geulis!

 

B .: Sampel:

 

Kami nyayogikeun Sampel, upami ngan saham kami, bakal gratis, upami kedah disesuaikan, urang kedah ngeusi batre. Anjeun kedah mayar biaya Pangiriman.

 

C. Harga Produk:

 

Ngan wartoskeun ka kuring prodcut anu anjeun resep, Model Modél No. nyaéta tina halaman wéb kami atanapi kirimkeun ka abdi link, gambar, sareng kuantitas anjeun, maka kami bakal ngadugikeun harga kami.  Pikeun harga halaman wéb, Éta ngan ukur pikeun rujukan.

D.MOQ:

 

Éta gumantung kana jinis produk, Ukuran, warna, sareng anu sanésna

E.: Naha Milih Kami:

a.Sampel: Sampel Gratis

b. Kualitas Produk kami ketat pisan, sareng ngagaduhan langkung ti 20 taun pangalaman,

c. Kami gaduh seueur knids produk, anjeun ngan ukur kedah ngirimkeun kabutuhan anjeun, kami bakal ngatur dina waktos anu pondok

d. Urang gaduh saham anu cekap, sareng nampi anu disesuaikan sareng moq panghandapna

F.: Disaluyukeun Desain Anjeun sorangan

Upami anjeun hoyong ngararancang desain pamundut anjeun (conto, ukuran, warna, bentuk, logo, bungkus, ext), kantun kirimkeun desain anjeun, urang tiasa ngadamel sampel pikeun anjeun. 

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, wilujeng sumping ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali