Warta

  • Which is the most expensive diamond in the world? Take a look at the treasures that created the auction history

    Naon intan anu paling mahal di dunya? Tingali kana harta karun anu nyiptakeun riwayat lelang

    Naon intan anu paling mahal di dunya? Nalika mustahil pikeun nangtoskeun nilaina, panginten urang tiasa ningali harga cincin intan ngalangkungan inten anu paling mahal sareng paling mahal dina sajarah lélang. Ieu nyiptakeun cincin inten sajarah dina sajarah au ...
    Maca deui
  • Diamond Jewelry Market, a contest between technology and romance

    Pasar Perhiasan Inten, kontes antara téknologi sareng roman

    Intan anu dihasilkeun sacara artifisial muncul mimiti ti taun 1950an. Nanging, dugi ka ayeuna, biaya produksi ngokolakeun inten mimiti sacara signifikan langkung handap tina biaya intan pertambangan. Kamajuan ilmiah sareng téhnologis anu pang anyarna parantos ngirangan biaya produksi ...
    Maca deui
  • How to choose jewelry at the annual meeting?

    Kumaha carana milih perhiasan dina rapat taunan?

    Nalika Festival Musim semi badé sumping, naon anu bakal dikirim ka TA pikeun ngabahagiakeun anjeunna bari seuri dina panonna? Lingling nyarios yén perhiasan permata parantos cekap. Hartosna perhiasan anu béda ngagambarkeun kecap rusiah cinta anu béda. Dupi anjeun terang naha TA tiasa nebak leres? Kalung - Cinta W ...
    Maca deui
  • The gem actually hidden these secret words Can she guess it?

    Permata éta nyumputkeun kecap-kecap rusiah ieu Naha anjeunna tiasa nebak?

    Nalika Festival Musim semi badé sumping, naon anu bakal dikirim ka TA pikeun ngabahagiakeun anjeunna bari seuri dina panonna? Lingling nyarios yén perhiasan permata parantos cekap. Hartosna perhiasan anu béda ngagambarkeun kecap rusiah cinta anu béda. Dupi anjeun terang naha TA tiasa nebak leres? Kalung - Cinta W ...
    Maca deui