Kumaha carana milih perhiasan dina rapat taunan?

Nalika Festival Musim semi badé sumping, naon anu bakal dikirim ka TA pikeun ngabahagiakeun anjeunna bari seuri dina panonna? Lingling nyarios yén perhiasan permata parantos cekap. Hartosna perhiasan anu béda ngagambarkeun kecap rusiah cinta anu béda. Dupi anjeun terang naha TA tiasa nebak leres?

Kalung - Cinta

Gadis anu mana anu henteu cinta roman? Ngan dina waktos anu pas, kirimkeun kalung anu dipilih kalayan ati-ati. Salian homofonik "murag asih," kalung ogé ngagaduhan lapisan cinta anu sanés, "Kuring ngan ukur hoyong ngaitkeun haté anjeun pageuh sareng kalung sareng henteu dicandak ku batur." Déklarasi anu hipu sareng dominan sapertos kitu pasti bakal ngamaniskeun haténa. 

Kristal bubuk pink amis sareng henteu leueur, sapertos hubungan anu amis di antara keduanya, aya gumantung ka kembang anu éndah, kristal Jade seri kalung jade mozaik ieu cocog pisan pikeun kabogoh.

Pinggel - Wali

Budak awéwé mana anu teu hoyong gaduh cinta anu awét? Meureun jabatanana dina haté anjeun henteu tiasa digentoskeun, sareng parasaan anjeun ogé serius sareng prihatin. Nanging, anjeun kedah nganyatakeun diri, ngantepkeun anjeunna terang, sareng ngantepkeun anjeunna betah. Kirimkeun anjeunna pinggel, hartosna "simpen cinta," nyatakeun kahoyongna pikeun ngabeungkeut dirina saumur hirup sareng nyéépkeun sésa umur.

Langkung saé ngirim gelang amethyst kristal na, amethyst mangrupikeun "batu wali cinta", hartosna desain anu saé, saderhana sareng fleksibel, janten anjeunna langkung geulis sareng pikaresepeun.

Rings - Ring for Love

Gadis mana anu henteu kersa kéngingkeun komitmen hirupna? Upami anjeunna mangrupikeun jalma anu anjeun badé "jaga jari anjeun, jaga tetep sepuh," entong ngantosan anjeunna ngantosan lami teuing, nganggo cincin kanggo anjeunna, sareng ucapkeun ungkapan anu paling tulus sareng tulus "cinta anjeunna. Dina haté, kuring bakal daék nyerah pikeun cintana, ”mikeun kawin anu bagja.

Ngagem cingcin ngawangun haté Ruby anu kristal, anu satuju kana silih asih sareng komitmen masing-masing.

Festival, kirimkeun perhiasan batu permata roh kristalna

Kado anu saé sareng ngandung hartos

Penting pikeun ngabahagiakeun dirina

Naon anu langkung pantes tibatan ieu?


Pos waktos: Jun-20-2018