Grosir SS8 Panas Penjualan Berlian Imitasi, Perhiasan Plastik Berlian Imitasi Kanggo Pakéan di Guatemala

Pedaran pondok:

Ihtisar Rincian Gancang Tipe Produk: Bahan Rhinestones: Kaca, Kaca Rhinestone sareng Bentuk Plastik: Rhinestones Buleud: Téhnik Rhinestones Leupas: Gaya Jahit-On: Flatback Use: Kantong, Garment, Sapatu, Dekorasi Diy, Partéi, Cloythes, Hat, jsb. Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: Maijiao Nomer Modél: 0683 Nami Produk: Plastik Berlian Imitasi Banding Pamakéan: Sapatu Garment Kantong Kaos MOQ: 1600 yard per warna Kualitas: Kelas A Cer ...


Detil Produk

Produk Tag

Ihtisar
Detil Gancang
Tipe Produk:
Rhinestones
Bahan:
Kaca, Kaca Rhinestone sareng Plastik
Wangun:
Babak
Jenis Rhinestones:
Rhinestones Leupas
Technics:
Ngaput-Dina
Gaya:
Flatback
Anggo:
Kantong, Garment, Sapatu, Hiasan Diy, Pesta, Cloythes, Topi, jsb.
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Maijiao
Jumlah modél:
0683
Ngaran Produk:
Banding Rhinestone Plastik
Pamakéan:
Kaos Sapatu Garment Kaos
MOQ:
1600 yard per warna
Kualitas:
Kelas A
Sertipikat:
ISO
Paking:
Kartu 10 méter
Pamayaran:
Jaminan Perdagangan
Métode Pengiriman:
DHL FedEx EMS UPS TNT
Waktos pangiriman:
7-15 Dinten damel

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal: 
22X10X1 cm
Beurat kotor tunggal:
0,09 kg
Tipe Paket:
10 méter kartu. 50 yard gulung. 100 yard gulung.
Waktos prosés :
Kuantitas (Sapotong) 1 - 200000 > 200000
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Banding Rhinestone
Grosir SS8 Panas Penjualan Berlian Imitasi, Perhiasan Plastik Berlian Imitasi Kanggo Pakéan di Guatemala

Ukuran: ss6-2.7mm
           ss8-3.1mm

Bahan: Batu: kristal kaca A +

Cangkir: plastik 

Warna: Kristal, warna, sareng kristal AB.

Pakét: kartu 10 yard, gulung 50 yard, gulung 100 yard.

Pengiriman: 3-15 dinten damel
Gambar lengkep
SIZE
Rhinestone Szie
Ukuran Priduct
Pcs / yard
SS6
2.0-2.1mm
2.7mm
2695
SS8
2.3mm
3.1mm
2304
SS12
3.0mm
4.2mm
1575
SS16
4.0mm
5,5mm
1278
Produk Anu Hubungan

Kategori produk:

Jualan top
Rhinestone bolong
Rhinestone Strass Piala Ranté
Rhinestone motong
Perhiasan
Rhinestone
Kami Company

Wilujeng terang langkung seueur perkawis perusahaan urang .——Pabrik Asesoris Perhiasan Yiwu Zhuyi

1.. 20 taun pangalaman dina desain sareng pamekaran.

2. Sadaya produk ngarobih sareng pamariksaan lingkungan.

3. Alat-alat pembuatan kapang canggih sareng mitra produksi kapang.

4. MOQ panghandapna sareng harga pabrik.

5. Per-jasa anu sampurna pikeun saatos jasa.

Sertifikasi Kami

KLIK DIDIEU Kapasitas Perusahaan

Pakét & Pangiriman

Rincian bungkusan: 10 kartu buruan. Gulung 50 pakarangan. Gulung 100 pakarangan.

Palabuhan: Pelabuhan Yiwu sareng Pelabuhan Ningbo

Waktos prosés :

Jumlah (yard)
<50000
> 50000
Est. Waktos (dinten)
3-10 dinten
Pikeun disawalakeun
FAQ

Q1: Naon harga sareng MOQ?
A: Pabrik harga langsung, MOQ kami nyaéta 1600 yard per warna.

Q2: Dupi abdi tiasa mesen jumlah sakedik?
A: Leres, jumlah sakedik ditampi.

 

 

Q3: Kumaha upami jaminan kualitas?
A: Sadaya barang bakal dikirim sateuacan mariksa kualitasna sareng kami bakal ngirim gambar ka anjeun pikeun dipariksa, ogé kami gaduh pamariksaan kualitas sareng anjeun tiasa mayar ku Jaminan Dagang anu ngalangkungan Alibaba bakal kalibet dina kontrol kualitas salaku pihak katilu.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun conto?

A. Leres, kami nyayogikeun conto gratis.

P5: Dimana pasar anjeun?
A: Dumasar kana pangalaman bisnis 10 taun, kami parantos ngalakukeun bisnis kalayan sakumna dunya (sapertos Jérman, Inggris, Perancis, Walanda jsb), Amérika Kalér (AS, Kanada sareng sajabana) Asia (Jepang, Korea, Malaysia jsb), Australia, Selandia Baru, Brasil sareng sajabina.

Q6: Kumaha kuring mayar pameseran kuring?

A: Anjeun tiasa mayar nganggo Kartu Kredit, Bank, Western Union sareng Paypal jsb.

Q7: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: deposit 30%, kasaimbangan 70% mayar sateuacan kintun.

Q8: Sabaraha lami waktos pangirimanna?
A: Kanggo mesen alit, biasana peryogi sakitar 1 dugi ka 3 dinten, kanggo pesenan ageung peryogi sakitar 3-15 dinten.

Q9: Sabaraha lami waktos transportasi?
A: Biasana, peryogi sakitar 7 dinten, tapi pikeun daerah terpencil sareng nagara, peryogi sakitar 7-15 dinten damel.

Q10: Naha aya nomer pelacak urutan kuring?
A: Leres, kami ngintunkeun unggal barang kalayan nomer lacak na, sareng anjeun tiasa ningali status kiriman dina halaman wéb anu pakait.

Taros Kami

KLIK DIDIEU KIRIM AKU

20 taun pangalaman dina desain sareng pamekaran.

Sadaya produk ngarobih sareng pamariksaan lingkungan.
Alat-alat pembuatan kapang canggih sareng mitra produksi kapang.

KLIK DIDIEU KANGGO HOMEPAGE

 

MOQ panghandapna sareng harga pabrik.

Per-jasa anu sampurna pikeun saatos jasa.

Anjeun Bisa resep
Henteu persis anu anjeun pikahoyong? 1 pamundut, sababaraha cutatan Kéngingkeun Kutipan Ayeuna >>
Anjeun Bisa resep
Pabrik Asesoris Perhiasan Yiwu Zhuyi
   2 YRS CN
Pabrikan
Panyekel Emas
Jaminan Perdagangan
Tempat Cék
4.8 / 5
Puas 8 Ulasan

Tingkat Transaksi:
26 Transaksi 4.000+
Transaksi supplier ngalaksanakeun ngalangkungan Alibaba.com dina 6 bulan ka pengker.

Waktos Respon <24h Laju Respon 85,7%

Panjelasan Produk
Banding Rhinestone
Grosir SS8 Panas Penjualan Berlian Imitasi, Perhiasan Plastik Berlian Imitasi Kanggo Pakéan di Guatemala

Ukuran: ss6-2.7mm
           ss8-3.1mm

Bahan: Batu: kristal kaca A +

Cangkir: plastik 

Warna: Kristal, warna, sareng kristal AB.

Pakét: kartu 10 yard, gulung 50 yard, gulung 100 yard.

Pengiriman: 3-15 dinten damel
Gambar lengkep
SIZE
Rhinestone Szie
Ukuran Priduct
Pcs / yard
SS6
2.0-2.1mm
2.7mm
2695
SS8
2.3mm
3.1mm
2304
SS12
3.0mm
4.2mm
1575
SS16
4.0mm
5,5mm
1278
Produk Anu Hubungan

Kategori produk:

Jualan top
Rhinestone bolong
Rhinestone Strass Piala Ranté
Rhinestone motong
Perhiasan
Rhinestone
Kami Company

Wilujeng terang langkung seueur perkawis perusahaan urang .——Pabrik Asesoris Perhiasan Yiwu Zhuyi

1.. 20 taun pangalaman dina desain sareng pamekaran.

2. Sadaya produk ngarobih sareng pamariksaan lingkungan.

3. Alat-alat pembuatan kapang canggih sareng mitra produksi kapang.

4. MOQ panghandapna sareng harga pabrik.

5. Per-jasa anu sampurna pikeun saatos jasa.

Sertifikasi Kami

KLIK DIDIEU Kapasitas Perusahaan

Pakét & Pangiriman

Rincian bungkusan: 10 kartu buruan. Gulung 50 pakarangan. Gulung 100 pakarangan.

Palabuhan: Pelabuhan Yiwu sareng Pelabuhan Ningbo

Waktos prosés :

Jumlah (yard)
<50000
> 50000
Est. Waktos (dinten)
3-10 dinten
Pikeun disawalakeun
FAQ

Q1: Naon harga sareng MOQ?
A: Pabrik harga langsung, MOQ kami nyaéta 1600 yard per warna.

Q2: Dupi abdi tiasa mesen jumlah sakedik?
A: Leres, jumlah sakedik ditampi.

 

 

Q3: Kumaha upami jaminan kualitas?
A: Sadaya barang bakal dikirim sateuacan mariksa kualitasna sareng kami bakal ngirim gambar ka anjeun pikeun dipariksa, ogé kami gaduh pamariksaan kualitas sareng anjeun tiasa mayar ku Jaminan Dagang anu ngalangkungan Alibaba bakal kalibet dina kontrol kualitas salaku pihak katilu.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun conto?

A. Leres, kami nyayogikeun conto gratis.

P5: Dimana pasar anjeun?
A: Dumasar kana pangalaman bisnis 10 taun, kami parantos ngalakukeun bisnis kalayan sakumna dunya (sapertos Jérman, Inggris, Perancis, Walanda jsb), Amérika Kalér (AS, Kanada sareng sajabana) Asia (Jepang, Korea, Malaysia jsb), Australia, Selandia Baru, Brasil sareng sajabina.

Q6: Kumaha kuring mayar pameseran kuring?

A: Anjeun tiasa mayar nganggo Kartu Kredit, Bank, Western Union sareng Paypal jsb.

Q7: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: deposit 30%, kasaimbangan 70% mayar sateuacan kintun.

Q8: Sabaraha lami waktos pangirimanna?
A: Kanggo mesen alit, biasana peryogi sakitar 1 dugi ka 3 dinten, kanggo pesenan ageung peryogi sakitar 3-15 dinten.

Q9: Sabaraha lami waktos transportasi?
A: Biasana, peryogi sakitar 7 dinten, tapi pikeun daerah terpencil sareng nagara, peryogi sakitar 7-15 dinten damel.

Q10: Naha aya nomer pelacak urutan kuring?
A: Leres, kami ngintunkeun unggal barang kalayan nomer lacak na, sareng anjeun tiasa ningali status kiriman dina halaman wéb anu pakait.

Taros Kami

KLIK DIDIEU KIRIM AKU

20 taun pangalaman dina desain sareng pamekaran.

Sadaya produk ngarobih sareng pamariksaan lingkungan.
Alat-alat pembuatan kapang canggih sareng mitra produksi kapang.

KLIK DIDIEU KANGGO HOMEPAGE

 

MOQ panghandapna sareng harga pabrik.

Per-jasa anu sampurna pikeun saatos jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali